Kontakt w sprawie zamówień: 691 663 138
agrigol@o2.plRadek tel 691 663 138 -
Zamówienia, Doradztwo: Dział Rolny - dodatki paszowe, zakiszacze, Preparaty DDD, Rośliny, Dział Chemiczny, Art Ogrodnicze
tel 605 269 186 - Magazyn
e-mail w sprawie zamówień: agrigol@o2.pl
Producent: Dystrybucja AGRIGOL |
BAKTERIO-SIL zawiera właściwy poziom bakterii do zakiszania w optymalnych i mniej sprzyjających warunkach pogodowych i technologicznych. Pozwala on uzyskać szybkie przejście do pH poniżej 4, a tym samym uniknięcia niepożądanej fermentacji i strat składników pokarmowych zakiszanych roślin. Zawartość bakterii Lactobacillus buchnerii wpływa na ograniczenie procesów wtórnej fermentacji w kiszonce sporządzonej z kukurydzy ? dotyczy to głównie kiszonek skarmianych i wybieranych w okresie wysokich temperatur.
Opakowanie BAKTERIO-SIL zawiera w 1g 5,0x1010j.t.k. bakterii fermentacji mlekowej (500 tys./g zakiszanego surowca):
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie