Kontakt w sprawie zamówień: 691 663 138
agrigol@o2.pl691 663 138 - Zamówienia,
Doradztwo Dział Rolny , Dział Chemiczny, Ogrodniczy
tel/fax 56 683 35 89 - Siedziba Firmy
e-mail w sprawie zamówień: agrigol@o2.pl
Uwaga zmiana stawki VAT !!!
Nowy dział w naszej ofercie : Akwarystyka
Walczymy z gryzoniami !!!!
Akcja kukurydza rozpoczęta !!!
KOLEJNY TYDZIEŃ WALKI Z MUCHAMI ..... ATTAK ROZPOCZYNA NATARCIE !!!
Producent: Dystrybucja AGRIGOL |
BAKTERIO-SIL zawiera właściwy poziom bakterii do zakiszania w optymalnych i mniej sprzyjających warunkach pogodowych i technologicznych. Pozwala on uzyskać szybkie przejście do pH poniżej 4, a tym samym uniknięcia niepożądanej fermentacji i strat składników pokarmowych zakiszanych roślin. Zawartość bakterii Lactobacillus buchnerii wpływa na ograniczenie procesów wtórnej fermentacji w kiszonce sporządzonej z kukurydzy ? dotyczy to głównie kiszonek skarmianych i wybieranych w okresie wysokich temperatur.
Opakowanie BAKTERIO-SIL zawiera w 1g 5,0x1010j.t.k. bakterii fermentacji mlekowej (500 tys./g zakiszanego surowca):
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie